Quina Nadalenca

El Nadal és a tocar i això només pot voler dir una cosa… La Quina Nadalenca del Centre Fraternal de Palafrugell torna carregada de sorpreses i novetats.

Els dies 6, 8, 10, 17, 25, 26, de desembre i l’1 i el 6 de gener a les 18 h, vine a gaudir de les tradicionals partides de quina. Totes les partides tindran premi a la ratlla i a la quina. Podràs guanyar espatlles, lots de cava i vi, televisors, ordinadors, el més nou en tecnologia digital, vals regal per bescanviar als comerços col·laboradors de Palafrugell, etc. Un any més, es mantenen els premis entre tots els cartrons jugats; recorda escriure el teu nom, cognom i telèfon a cada cartró per poder participar al sorteig final.

Enguany, com a novetat, els dies 23 i 30 de desembre a les 22 h tindran lloc les Quines Especials amb cartró únic per a jugar tota la nit. Aquestes seran unes Quines temàtiques, dedicades una al món de la cervesa, i l’altra al món de la gastronomia.

Per entrar a la sala les nits de Quina Especial serà necessari adquirir entrada. Es pot fer de forma anticipada en aquesta pàgina o bé a taquilla la mateixa nit. L’aforament és limitat. Amb cada entrada s’entregarà un cartró, que servirà per jugar totes les partides de la nit.

La resta de dies, el funcionament serà l’habitual de cada any; es vendran fitxes a l’entrada, que es podran bescanviar per cartrons per cada partida.

Quina Birra

El dia 23 amb “Quina Birra!” podràs guanyar el teu pes en cervesa, cerveses artesanes, lots exclusius, tast i experiències.

Quina Taula

El dia 30 amb “Quina Taula!” podràs guanyar vins DO Empordà, productes gourmet i embotits i formatges de proximitat.