Centre Fraternal de Palafrugell, entitat adherida a la Federació d'Ateneus de Catalunya

Centre Fraternal de Palafrugell, entitat adherida a la Federació d'Ateneus de Catalunya

Contacta'ns

Telèfon 972300003
Telèfon i whatsapp 683404484
Aquest correu electrònic és protegit contra spam bots, necessiteu JavaScript habilitat per veure'l
Aquest correu electrònic és protegit contra spam bots, necessiteu JavaScript habilitat per veure'l  

Cercador

Xarxes socials

Facebook CentreFraternalPalafrugell    Instagram fraternalpalafrugell    Twitter FraternalPalafr
Inici arrow Notícies arrow Comença l'exposició pública dels nous Estatuts de la Societat
Comença l'exposició pública dels nous Estatuts de la Societat Imprimir Correu

En l’Assemblea General Extraordinària celebrada el passat 13 de juny, es va donar el vist-i-plau per assentiment per portar a  terme la modificació dels Estatuts.  D’acord amb això, la proposta estarà en exposició pública fins el 17 de juliol i es podrà consultar tant al tauler d’anuncis de la Societat com a la Secretaria del Centre i també en l’apartat d’aquest web reservat als socis. Si algun associat vol presentar-hi esmenes, ho podrà fer a la Secretaria del Centre, els dilluns, dimecres i divendres de 9 a 1 del matí dins del termini esmentat. Posteriorment, la Junta les estudiarà i en donarà compte en l’Assemblea Extraordinària que ha d’aprovar el nou text i que se celebrarà el dissabte 25 de juliol a les 4 de la tarda.

Els Estatuts del Centre Fraternal seran renovats per adaptar-los als temps actuals i per posar unes bases que permetin una gestió més àgil i alhora amb més garanties per als associats. En l’Assemblea General Extraordinària celebrada el passat 13 de juny, es va donar el vist-i-plau per assentiment per portar a  terme aquesta modificació i es va aprovar el calendari i els procediments. D’acord amb això, la proposta de nous Estatuts que ha elaborat la Junta de Govern estarà en exposició pública fins el 17 de juliol i es podrà consultar tant al tauler d’anuncis de la Societat com a la Secretaria del Centre i també en l’apartat d’aquest web reservat als socis. Si algun associat vol presentar-hi esmenes, ho podrà fer a la Secretaria del Centre, els dilluns, dimecres i divendres de 9 a 1 del matí dins del termini esmentat. Posteriorment, la Junta les estudiarà i en donarà compte en l’Assemblea Extraordinària que ha d’aprovar el nou text i que se celebrarà el dissabte 25 de juliol a les 4 de la tarda.

Com a principals novetats, aquests nous Estatuts estableixen un règim electoral per a la Junta de Govern molt més precís que en els Estatuts anteriors, la figura del conserge i del concessionari del cafè desapareixen dels estatuts i passen a ser objecte de contractació amb possibilitat que siguin dues funcions diferents. Així mateix, es proposa que els mandats de la Junta de Govern siguin per a quatre anys sense l'obligada renovació per meitats que ara manen els actuals Estatuts. Els socis trobaran els nous estatuts en l'apartat reservat exclusivament als membres de la Societat.

 
 
Joomla Templates by Joomlashack