Centre Fraternal de Palafrugell, entitat adherida a la Federació d'Ateneus de Catalunya

Centre Fraternal de Palafrugell, entitat adherida a la Federació d'Ateneus de Catalunya

Contacta'ns

Telèfon 972300003
Telèfon i whatsapp 683404484
Aquest correu electrònic és protegit contra spam bots, necessiteu JavaScript habilitat per veure'l
Aquest correu electrònic és protegit contra spam bots, necessiteu JavaScript habilitat per veure'l  

Cercador

Xarxes socials

Facebook CentreFraternalPalafrugell    Instagram fraternalpalafrugell    Twitter FraternalPalafr
Inici arrow Avís legal
Avís legal Imprimir Correu

Aquest lloc web i el domini www.centrefraternal.cat són propietat de la Societat Cultural i Recreativa Centre Fraternal, amb NIF G-17025693, domicili social a la Plaça Nova, número 4, 17200 de Palafrugell (Baix Empordà), telèfon 972 30 00 03 i adreça de correu electrònic Aquest correu electrònic és protegit contra spam bots, necessiteu JavaScript habilitat per veure'l . La Societat Cultural i Recreativa Centre Fraternal figura inscrita en el Registre d'Entitats i Associacions del Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya amb el número 100, Secció 1a.

Aquests Avisos Legals regulen les condicions d'ús dels serveis i la informació que es proporciona per mitjà d'aquest lloc web. Són persones usuàries del lloc totes les que accedeixin a aquests serveis i a aquesta informació. La condició de persona usuària comporta l'acceptació plena de les condicions establertes en aquests Avisos Legals.

1. Propietat intel·lectual i industrial

Els drets sobre els continguts d'aquest lloc, inclosos (a títol enunciatiu) textos, imatges, arxius d'audio, software, marques, logotips, combinacions de colors, estructura i disseny, pertanyen a la Societat Cultural i Recreativa Centre Fraternal o a tercers que n'han autoritzat l'ús. La Societat Cultural i Recreativa Centre Fraternal presenta aquests continguts amb finalitats d'informació i publicitat i n'autoritza la utilització exclusivament amb aquestes finalitats. De manera general en queda prohibida la utilització amb finalitats comercials a benefici de terceres persones, així com qualsevol transformació o alteració. En el cas que la Societat Cultural i Recreativa Centre Fraternal autoritzi la utilització d'alguns d'aquests elements, el beneficiari haurà d'esmentar expressament la propietat d'aquesta Societat, que es reserva el dret a emprendre les accions legals oportunes pels danys i perjudicis causats per qualsevol acte que vulneri els seus drets de propietat intel·lectual o industrial.

No s'autoritzen presentacions dels continguts d'aquest lloc en una finestra aliena (emmarcament o framing). En el cas que es creïn enllaços d'hipertext a alguna de les pàgines del lloc www.centrefraternal.cat, l'usuari haurà de saber que hi està entrant i haurà de poder veure aquesta adreça URL a la finestra del seu navegador.

2. Protecció de dades de caràcter personal

D'acord amb el que disposa la Llei orgànica 15/1999 de protecció de dades de caràcter personal (LOPD), la Societat Cultural i Recreativa Centre Fraternal fa avinent que les dades de caràcter personal que les persones usuàries aportin voluntàriament per mitjà dels formularis inclosos en aquest lloc passaran a formar part d'un fitxer de titularitat de la Societat i no seran cedides a altres empreses o persones sense el consentiment del titular.

En conseqüència, la Societat Cultural i Recreativa Centre Fraternal entén que, amb el lliurament de les seves dades personals, la persona usuària n'autoritza el tractament i la comunicació en la mesura que sigui necessari per a l'oferiment de serveis als associats o en benefici i interès seu.

Serà responsabilitat de la persona usuària qualsevol error, inconvenient o perjudici que es pugui crear en cas d'haver facilitat dades incorrectes o falses. Correspon també a la persona usuària mantenir actualitzades les dades que hagi facilitat.

Per a l'exercici dels drets d'accés, rectificació, oposició i cancel·lació de les dades facilitades, els seus titulars podran adreçar-se per qualsevol mitjà a la Societat Cultural i Recreativa Centre Fraternal.

3. Ús correcte del web

La persona usuària es compromet a fer un ús correcte de tots els continguts i serveis del web d'acord amb la llei i amb el que estableixen aquests Avisos Legals. No modificarà ni provocarà danys de qualsevol tipus a les dades, els programes o els documents del web, ni introduirà cap classe de dispositiu lògic o seqüència de caràcters que pugui afectar el sistema informàtic del web, inclosos els mitjans de protecció i de seguretat.

La persona usuària es compromet a mantenir en secret l'identificador i/o contrasenya que li ha entregat la Societat Cultural i Recreativa Centre Fraternal per poder accedir als serveis del web, el qual s'haurà d'utilitzar de manera estrictament personal i, en conseqüència, no podrà ser cedit a tercers. En cas de pèrdua o robatori de l'identificador i/o contrasenya, la persona usuària estarà obligada a comunicar-ho a la Societat Cultural i Recreativa Centre Fraternal per procedir a la seva immediata cancel·lació i lliurament d'un nou identificador i/o contrasenya.

La Societat Cultural i Recreativa Centre Fraternal queda eximida de qualsevol responsabilitat que pogués comportar l'ús indegut d'aquests identificadors o contrasenyes per tercers no autoritzats, responsabilitat que seria assumida per la persona usuària que no hagués complert amb les seves obligacions.

La Societat Cultural i Recreativa Centre Fraternal es reserva el dret a denegar o retirar l'accés al web, sense avís previ, a la persona usuària que incompleixi les normes incloses en aquests Avisos Legals.

4. Responsabilitats sobre els continguts i ús

Tot i que la Societat Cultural i Recreativa Centre Fraternal posa tots els mitjans tècnics i humans possibles per oferir un bon servei, es pot donar el cas que alguna dada o informació no estigui del tot actualitzada en el moment que l'usuari del lloc web el consulti.

La Societat Cultural i Recreativa Centre Fraternal no pot garantir de manera absoluta que el web i el servidor estiguin lliures de virus. No es fa responsable dels possibles danys o perjudicis que es puguin derivar d'interferències, omissions, interrupcions, virus informàtics, avaries o desconnexions en el funcionament d'aquest sistema electrònic, motivats per causes alienes a la Societat Cultural i Recreativa Centre Fraternal. Tampoc no se'n fa dels retards o bloquejos causats per deficiències o sobrecàrregues de línies telefòniques o sobrecàrregues en el sistema d'accés a Internet o en altres sistemes electrònics, ni dels danys que puguin ser causats per terceres persones mitjançant intromissions il·legítimes fora del control de la Societat Cultural i Recreativa Centre Fraternal.

La Societat Cultural i Recreativa Centre Fraternal es reserva el dret a efectuar, sense avís previ, els canvis que consideri oportuns en el web, suspenent-ne temporalment l'accés per fer les tasques de millora i manteniment convenients.

La Societat Cultural i Recreativa Centre Fraternal declina tota responsabilitat sobre el contingut de pàgines externes propietat de tercers a les quals es pugui accedir mitjançant enllaços facilitats al web. Així mateix, no serà responsable de qualsevol error, irregularitat o inexactitud en els continguts publicitaris que apareixen al web. En aquest sentit, la responsabilitat pertany únicament als anunciants o patrocinadors.

La Societat Cultural i Recreativa Centre Fraternal informa que aquest lloc web utilitza galetes (cookies) en alguns processos interns de funcionament. Aquestes galetes permeten controlar les dades de navegació de l'usuari a l'efecte de fer més còmoda i ràpida la comunicació que s'estableix entre ell i el lloc web de la Societat Cultural i Recreativa Centre Fraternal. La vigència d'aquestes galetes és l'estimada necessària per aconseguir aquests objectius. En cap cas s'utilitzen galetes per a l'adquisició de dades personals identificatives de l'usuari. L'usuari té la possibilitat de configurar els navegadors d'Internet per obtenir un millor coneixement i control de les galetes. Pot ser advertit prèviament a la instal·lació i impedir-la si és la seva voluntat.

5. Resolució de conflictes

L'ús d'aquest web implica l'acceptació plena i sense reserves dels termes i les condicions d'aquests Avisos Legals. Els conflictes derivats de l'ús d'aquest web es regiran exclusivament pel dret de l'Estat espanyol i de Catalunya, essent els jutjats de la Bisbal d'Empordà els únics competents. Tota persona usuària del web, independentment de La jurisdicció territorial des de la qual es produeixi el seu accés, accepta el compliment i respecte d'aquestes clàusules amb renúncia expressa a qualsevol altre fur que li pogués correspondre.

 
 
Joomla Templates by Joomlashack