Centre Fraternal de Palafrugell, entitat adherida a la Federació d'Ateneus de Catalunya

Centre Fraternal de Palafrugell, entitat adherida a la Federació d'Ateneus de Catalunya

Contacta'ns

Telèfon 972300003
Telèfon i whatsapp 683404484
Aquest correu electrònic és protegit contra spam bots, necessiteu JavaScript habilitat per veure'l
Aquest correu electrònic és protegit contra spam bots, necessiteu JavaScript habilitat per veure'l  

Cercador

Xarxes socials

Facebook CentreFraternalPalafrugell    Instagram fraternalpalafrugell    Twitter FraternalPalafr
Inici arrow Història
Història Imprimir Correu

Portada del llibreEl Centre Fraternal pot resumir la història de l'activitat recreativa i associativa de Palafrugell. Des dels seus orígens fins ara ha estat una entitat emblemàtica i oberta a tothom. Més que un casino representa una determinada manera d'entendre la vida, que expliquem, en aquests textos extrets del llibre d'Enric Bagué i Vilà El Palafrugell popular editat el 1995 per l'Ajuntament de Palafrugell i la Diputació de Girona en el número 3 de la col·lecció Quaderns de Palafrugell.

 

Un centre amb molta vida

Imatge del planell de la façanaEls alumnes del 4rt d'ESO del Col·legi Sant Jordi, de Palafrugell, van elaborar durant el curs 2009-2010 un acurat i extens treball sobre la Societat Cultural i Recreativa Centre Fraternal, titulat El Centre Fraternal, un centre amb molta vida (1887-2010). A través de la consulta d'arxius i de l'entrevista de persones que han estat testimonis de l'activitat del Centre, els alumnes d'aquesta escola palafrugellenca fan una interessantíssima aportació de documents originals sobre la seu de l'entitat i també sobre les activitats que s'hi han anat duent a terme al llarg de la seva història.

Com a mostra de reconeixement del seu excel·lent treball i en agraïment per la seva contribució a consolidar la imatge, el renom i el relleu palafrugellenc de la nostra entitat, oferim als nostres usuaris la possibilitat de consultar aquest treball en format PDF, clicant aquí.

 
Joomla Templates by Joomlashack