Centre Fraternal de Palafrugell, entitat adherida a la Federació d'Ateneus de Catalunya

Centre Fraternal de Palafrugell, entitat adherida a la Federació d'Ateneus de Catalunya

Contacta'ns

Telèfon 972300003
Telèfon i whatsapp 683404484
Aquest correu electrònic és protegit contra spam bots, necessiteu JavaScript habilitat per veure'l
Aquest correu electrònic és protegit contra spam bots, necessiteu JavaScript habilitat per veure'l  

Cercador

Xarxes socials

Facebook CentreFraternalPalafrugell    Instagram fraternalpalafrugell    Twitter FraternalPalafr
Inici arrow El Pastor i la Sirena
El Pastor i la Sirena
Port Bo Imprimir Correu

Image

 
Les Anxovetes Imprimir Correu

ImageEl segon concert del cicle de cançons de taverna i havaneres EL PASTOR I LA SIRENA serà el protagonitzat pel grup d'havaneres LES ANXOVETES. Aquest grup interpretaran el seu repertori des d'un punt de vista jove i acurat. Està format per tres veus femenines molt ben avingudes. Aquestes tres veus tindran l'acompanyament de "el sonso" a la guitarra.

En aquesta ocasió, el tret singular que es busca en cadascun dels concerts del cicle, ve donat per la presència de veus joves i femenines a la formació, fet que no és gaire habitual en aquest tipus d'agrupacions. Tota la informació del grup, així com diversos vídeos es poden trobar a través del seu lloc web www.lesanxovetes.cat

El concert tindrà lloc el divendres 10 d'abril a les 22h. A partir d'una hora abans de l'inici de la cantada s'obriran les portes de la sala teatre del Centre Fraternal, i s'hi podrà accedir amb entrades anticipades o comprades al moment a la taquilla.

La venta anticipada d'entrades serà a l'oficina del Centre Fraternal, dilluns, dimecres i divendres, de 9h a 13h i dimarts i dijous, de 16h a 20h.

El preu de les entrades és:
   - Socis Fraternal i Fundació Ernest Morató: 3€
   - No socis: 5€

 

 
La Prima Cobla Imprimir Correu

ImageS'estrena el cicle de cançons de taverna i havaneres, El Pastor i la Sirena, amb l'actuació de La Principal de La Bisbal, dirigida per Francesc Cassú, amb Indira Ferrer com a soprano i amb Antoni Mas al piano.

Aquest és un espectacle eclèctic que barreja el so d'una orquestra de cobla amb la veu d'una soprano que interpreta peces líriques. S'ha arranjat una sèrie de temes entre els que destaquen diverses havaneres i sardanes per ser interpretades sota aquest muntatge.

Divendres 27 de març, a les 22h.

Preu entrades:

  - Socis del Centre Fraternal i de la Fundació Ernest Morató: 7€
  - No socis: 10€

 
Cicle EL PASTOR I LA SIRENA Imprimir Correu

Sota el títol EL PASTOR I LA SIRENA, es presenta un cicle de cançons de taverna i havaneres al Centre Fraternal.
ImageDurant tres mesos, es duran a terme quatre actuacions d'aquest estil musical. En cada ocasió, però, es busca que el concert tingui un tret diferencial que el faci únic i distint als demés. D'aquesta forma es pretén gaudir d'una oferta variada i atractiva. Per la selecció dels grups s'ha comptat amb la col·laboració de la Fundació Ernest Morató, que ha aportat la seva experiència per fer la tria.

Els concerts començaran el divendres 27 de març, amb La Prima Cobla, de la Principal de la Bisbal amb la soprano Indira Ferrer i el pianista Antoni Mas. A continuació, el 10 d'abril el cicle acollirà el concert de Les Anxovetes, un grup d'havaneres format per tres noies. El 8 de maig, el Duo Maitankis, la perla de les Antilles, ens acompanyarà. Finalment, per tancar el cicle, el Grup Port Bo actuarà el 22 de maig, aportant el punt més clàssic i tradicional, dins el cicle ,de les cantades d'havaneres.

Image

En aquesta entrevista, Indira Ferrer, la soprano que actuarà en el primer dels concerts, explica en què consisteix el cicle i quina és l'essència de l'espectacle que ella mateix protagonitzarà, La Prima Cobla. 

 
 
Joomla Templates by Joomlashack